7.11.2013

My simple romantic princess carnival wedding.

Edellisen postauksen jälkimainingeissa olen viime aikoina pohdiskellut vakavasti juhlien vieraslistaa ja budjettia teemaa. Alusta asti on ollut selvää, että haluan häiden ilmeeltä jotain rentoa, hauskaa ja täysin ennennäkemätöntä (I wish), mutta toisaalta taidan salaa haluta myös vähän jotain hempeää ja pitsiunelmaista prinsessajuttua hyvällä maulla höystettynä. Simple as what! Meinasin jo epätoivon puuskassani luopua suuruuden hulluista suunnitelmistani osasta toiveitani, kunnes todellisuus lävähti vasten kasvojani. Mehän voimme aivan hyvin toteuttaa  kaksi erilaista suunnitelmaa, koska meillä on kaksi juhlatilaa! Tulevassa häämestassamme kun siis on kaksi erillistä rakennusta, joista toisessa ruokaillaan ja toisessa järjestetään varsinainen ohjelma tansseineen ja huveineen. 

Kuva täältä












Kuva täältä


















Varsinainen panostus tulee liittymään kuitenkin tanssitaloon, jossa voisi juhlia rentoja häitä vaikkapa tähän malliin:





Kuva täältä



Kuva täältä

Hassutteleva ja yllätyksellinen linja tulee kyllä näkymään jo alkupäivästäkin, mutta näin tämä morsian saa mukaan vähän höpsöromantiikkaakin (plus yhden koristeltavan paikan lisää, mutta ei keskitytä nyt siihen!) 

5 kommenttia:

  1. Heips, teillä sattumoisin ole häät Villa Näsirinteessä? Kuulosti meinaan aivan siltä! Täällä yksi Tamperelainen ja kyseistä paikkaa pohtiva :)

    VastaaPoista
  2. Joo, siellähän ne! :) Ihastuin paikkaan jo nettisivujen perusteella ja viimeistään käynti paikan päällä vei meidän molempien sydämet. Minusta Villa Näsirinne on sopiva yhdistelmä tyyliä ja lämmintä tunnelmaa ja ne ruokailusalista avautuvat maisemat on kyllä melko ihanat. Hirveästi ei ole ehditty olla sinne päin vielä yhteydessä, kun paikka laitettiin talviteloille heti varaamisen jälkeen, mutta hyvä fiilis jäi kokonaisuudessaan ensimmäisestä vierailusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi mahtia, maltan tuskin odottaa millaiset häät teillä siellä onkaan! :) Todellakin on ihanan näköinen. Meillä se paikka nyt on eniten ruvennut stoppaamaan sen sijaintinsa vuoksi. Tuleeko ja meneekö teillä vieraat sitten miten vain vaiko onko jotain kimppakuljetusta tms? Eihän se periaatteessa hirveän kaukana ole mutta mitä laskeskelin niin kyllä sinne taksikin jo jonkun verran maksaa..

      Poista
    2. Me ollaan tällä hetkellä ainakin päätymässä siihen ratkaisuun, että jokainen vieras kulkeutuu paikalle itse, kuka mitenkin haluaa. Jos ei saada jostain yllättävää tukkua rahaa, niin tässä päätöksessä varmaan joudutaan myös pysymään, sen verran kalliiksi tuo yhteiskuljetus kuitenkin tulisi. :) Meillä oli alkusyksystä yhdet häät toisella puolella Pirkanmaata, mutta aikalailla saman matkan päässä Tampereen keskustasta eikä taksin hinta noussut lopulta kovin korkeaksi (alle 10 e per hlö), kun otettiin isommalla porukalla tilataksi yöaikaan. Toki se vaati sen isomman porukan, mutta ainakin ystävät ja kaverit voivat varmasti halutessaan taksiakin käyttää maksamatta siitä ihan älyttömiä summia.

      On tuon asian kanssa kyllä arvottukin (minkäpä kanssa ei :)), mutta budjetillisista syistä joudutaan tosiaan tähän ratkaisuun päätymään. Paikka vaan natsasti meidän toiveisiin niin hyvin muuten, että pitää antaa tällaiset pikkuseikat anteeksi. Lisäksi meidän hääpaikka olisi varmaan joka tapauksessa tullut olemaan vähän kauempana keskustasta, kun ei varsinaisesti kaupunkihäitä haluttu, joten ongelma olisi ollut vastassa kaikesta huolimatta. Oh, well, ei ole helppoa tämä.. :D

      Poista
    3. Juu ei tosiaankaan helppoa! :D Itellä on jäänyt niin kova pinttymä päähän parin vuoden takaisista häistä, jotka olivat myös kaukana keskustasta, tosin muistaakseni vielä paaaljon kauempana kuin tämä paikka. Olivat saman ikäisten serkkujen häät, joten lähes kaikki ketkä sieltä tunnettiin oli vanhempaa sukua eli ei kauhean myöhään paikalla ollut. Ainoa vähääkään helppo ratkaisu siis oli tulla omalla autolla ja oli se sitten tosiaan vähän tyhmää kun toinen joutui jo pelkästään ruokaviinien osalta arpomaan että uskaltaakohan nyt ottaa yms. :/ ja köyhänä opiskelijana ei tietysti taksi tullut tuolloin kysymykseenkään. Mutta toisaalta, ei enää meidän häiden aikaan kenenkään kaverimme pitäisi opiskelijanakaan olla ja kimppataksit varmasti helposti järjestyy, että ehkä stressaan sitä siis turhaa siinä paikassa. :D En kuitenkaan haluaisi sitäkään tilannetta että porukka tulee autolla vaan "piipahtamaan" eikä voi huoletta olla vaan kun on niin kaukana. Mutta taas toisaalta, suurin osa vieraista tulee olemaan joka tapauksessa Tampereen ulkopuolelta eli jos häihin tulee joutuu satsaamaan hotelliin eli ei yksi jaettu taksimatka siinä taida tuntua. :D

      Niin ja tietty parastahan olisi jos ois niitä tonnin seteleitä ylimääräsenä niin olis laivakuljetukset Särkänniemestä! :P

      Poista