24.10.2013

Matkalla?

"Näiden sanojen myötä on myös aika heittää hyvästit tälle blogille, ainakin hetkeksi. Tällä kertaa blogin nimi jättää onneksi ovet auki myös uusille seikkailuille ja tarinoille. Niitä odotellen." 

Suurin piirtein näin kirjoitin vähän reilu vuosi sitten, kun olin päättänyt jälleen yhden seikkailuistani maailmalla, tällä kertaa Israelin taivaan alla. Vuosi sitten reissusta palattuani minua odotti elämä ensimmäisessä yhteisessä kodissa tulevan herra T:n kanssa. Vähintään yhtä paljon kuin tiskivuorojen jakamista ja yhteisen kotikolon rakentamista, odotin kuitenkin jo seuraavia retkiä, joita voisin ehkä jatkossa jakaa parhausmiehen kanssa. Ei siis ihme, että erään tavaratalon erään keltaisen kuvaston kolahdettua postiluukusta eräänä lokakuisena päivänä vuonna 2012 olin jo hyvän matkaa varaamassa lentoja kaukomaille eli eksoottiseen Italiaan, koska halvat lennot ja koska jostain se on aloitettava. 

Uusia lentoja kaukomaille tai lähinaapureihinkaan ei tuon lyhyen reissun jälkeen buukattu, minkä vuoksi täällä blogissakin on vietetty hiljaiseloa jo reilu vuosi. Eväät jatkoseikkailuun annettiin kuitenkin tänä syksynä, kun pääsin parhausmiehen kanssa sormuskaupoille. Vaikka Sinne, tänne ja kotiin -blogin nimen oli alunperin tarkoitus nimen omaan jättää avoimet ovet jatkotarinoinnin suhteen, en voi ihan täysin käsi sydämellä väittää ajatelleeni seuraavaksi seikkailuksi aivan tällaista matkaa. Tästä retkestä riittää kuitenkin sen verran kerrottavaa, että annettakoon tämä pieni hairahdus anteeksi. Ja jotta olisin edes jokseenkin katu-uskottava täällä hääblogiskenessä, lisäsin tuohon entisen blogin nimeen vielä varovaisen maininnan rouvaselämän siintämisestä tulevaisuudessa. 

Seikkailijattaren roolista tulevan rouvattaren rooliin siirtyminen tulee varmasti sisältämään ainakin mahdollisimman vähän stressiä, ripauksen tee-se-itse -henkeä, hyvin vähän mitään pakollisia (hää)perinteitä ja sopivasti pohdintoja siitä instituutiosta, joka alkaa A:lla ja jääköön nyt vielä nimeämättä. Tervetuloa matkalle siis. Pitäkää lujasti kiinni penkin reunuksistanne, sillä niin minä ainakin teen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti