27.10.2013

Kohti häähulluutta.

Jos jotain olen tässä muutaman viikon ahkeran hääskeneen tutustumisen aikana oppinut niin sen, että alkuinnostuksessa kannattaa muistaa maltti eikä vuosi ennen häitä kannata juuri tehdä hankintoja, koska mieli ehtii kuitenkin vaihtua moneen kertaan vielä ennen The Dayta. "Kuulostaa ihan järkevältä", ajattelin ja jatkoin intohimoista blogien sekä muiden sivustojen lukemista.


Reilu neljä viikkoa ikimuistoisia sormuskauppoja myöhemmin läppärilläni on tallennettuna yli sata inspiraatiokuvaa, olen ehtinyt ostaa yhden turhuusostokseksi luettavan asian ja alkanut hamstrata erinäisiä kippoja, kapustoja ja paperitarvikkeita ihan vaan siltä varalta, että tarvitsen niitä jossain vaiheessa hääaskarteluissa. Lisäksi viikonlopun saldona pienen yksiömme lattia näyttää tällä hetkellä suunnilleen tältä:




Häähulluuden ensioireet: check.

5 kommenttia:

  1. Voi ihanaa! Hääblogi puuttuikin mun luettavien blogien listalta (joka sisältää tällä hetkellä yhden kiinteästi seurattavan blogin ja kolme hyvin satunnaisesti seurattavaa... en siis ole erityisen aktiivinen blogien lukija :D) Askartelutarvikkeista päätellen yksi potentiaalinen häiden teemaväri voisi olla vihreä... vai sattuiko kaapista vain löytymään ylimääräistä vihreää maalia? No onneksi tässä vaiheessa voi tehdä vielä vaikka mitä askartelukokeiluja ilman että ne päätyvät häihin asti.

    Saanko vielä sen verran hypettää, että onnea hyvän hääbändin varaamisesta! Jeejee, huippusettiä luvassa! Okei siinä vaiheessa, jos rupean teille settilistoja laatimaan, saat palauttaa mut lempeän lujakätisesti takaisin ruotuun :).

    VastaaPoista
  2. Hahaa, tässähän kävikin juuri niin kuin arvelit, että kaapista löytyi tuollaista vanhaa kalustemaalia, jota sitten yhteen proggikseen testailin ennen maalikaupoille lähtemistä. Ja niin kuin kuvasta näkyy, ei projekti ainakaan ensimmäisellä yrittämällä onnistunut ihan toivotulla tavalla (maalinhan on toki tarkoitus olla kiinnittyneenä koko pulloon tuollaisten komeiden valumajälkien sijaan). Mut eissemithään, kuvan ottamisen jälkeen kokoelmiimme on kyllä kerääntynyt jo muutama ihan onnistunutkin yksilö! ;)

    Jee, bändi on kyllä aikas loistava, kiitos hyvistä suosituksista! Ehkä me voidaan järjestää ääänestys niistä biiseistä, niin saa kaikki mieluista musiikkia illalle? :D

    VastaaPoista
  3. Ah olin kommentoivinani tänne jo aiemmin, mutta taisin mällätä sen jotenkin. Huikkailen siis uudestaan, sori jos tulee spämminä!

    Olinpa hidas löytämään tänne (vaikka arvelinkin, että tällaista voisi ollakin luvassa)! Tosi hyviltä kuulostaa suunnitelmat tähän asti! Hääinspiksen kuvayliannostuksen hallintaan voisin vinkkailla avuksi Pinterestiä - ihan loistava väline sekä ideoiden etsimiseen että kiinnostavien juttujen taltioimiseen. Eikä tarvi täyttää oman koneen muistia valtavalla kuvaläjällä :) kevyt vaara on toki uppoutua sinne iäisyydeksi :D

    VastaaPoista
  4. Moiiii! Tervetuloa lueskelemaan :) Vähän aprikoin ensin tätä blogin aloittamista, mutta loppujen lopuksi en sitten oikein malttanut olla aloittamattakaan :D Hyvä toisaalta, että pääsee johonkin purkamaan ajatuksiaan, niin ei tarvitse ihan jokaisen lähipiirissä kyllästyä mun hääjorinoihin. Ja onhan se varmasti lopussa sitten kiva, kun on kaikenlaista pohdiskelua tallennettuna myös itselle.

    Pinterst vaikuttaa kyllä oikein toimivalta systeemiltä kaikkinensa, en vain ole jaksanut vielä perehtyä sen käyttöön (vaikka tuskin se ainakaan monimutkaisempaa on, kuin kuvien tallentaminen koneelle). Viime aikoina olen itse asiassa siirtynyt enemmän oikein perinteiselle linjalle, kun olen päässyt leikkelemään saamistani häälehdistä vielä vähän lisää inspiraatiota. Noh, eipähän lopu ainakaan ideat kesken! ;)

    VastaaPoista
  5. Minäkin meinasin tulla vinkkaamaan Pinterestistä, on nimittäin ollut kovassa käytössä hääsuunnittelujen aikana. Pinterestissä on sekin hyvä puoli, että kuvia voi kerätä kahdelle yksityiselle (eli eivät näy julkisesti) seinälle. Olen tehnyt niin ja nyt hääsuunnittelujen edetessä pikkuhiljaa alkanut siirtää kuvia julkisille seinille. Muutamasta häälehdestä leikkaamani kuvat ovat jääneet aika lailla unohduksiin.

    VastaaPoista