13.1.2014

Sohvaperunamorsiamen juhlapäivä!

Tättäräää, tätä päivää on kuulkaas odotettu arvon mormaikut ja muut lukijat! Kevään ajaksi voi taas kerran viikossa lukittautua sohvan nurkkaan katsomaan, viihdytettiinkö kesän 2013 hääparien juhlissa vieraita hääbingolla vai perinteisillä morsiamen ryöstöillä  ja monissako häissä vedettiin sokeriöverit karkkibuffan tarjoilujen merkeissä. Todennäköisesti ei kovin monissa. Satuhäiden hienous on tavallaan juuri siinä, että niiden tarjoamat tarinat ja juhlat ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan niin tavallisia. Enkä tarkoita tavallisilla vähäpätöisiä tai vähemmän työtä vaativia. Ohjelmaa katsoessa on kuitenkin ainakin periaatteessa mahdollista saada päähänsä ajatus, että tarvitseeko tuon nyt niin järjettömän ihmeellistä ollakaan. Sen kun vaan on ja rakastaa, niin hyvä niistä häistäkin tulee. (kysykää vaan tätä asiaa uudestaan sitten häiden aattona..) Vähän pitää toki tällaisen kaikkitietävän ja perfektionistisen morsiamen päästä pätemään ja kummeksumaan järjettömiä omalaatuisia valintoja, mutta sehän on vain osa hauskuutta ;)

Satuhäät

Satuhäät on jo pitkään ollut yksi suosikkiohjelmani, mutta aivan varmasti katson sitä tänä keväänä aivan uusin silmin. Hieman kyllä kaipaan rinnalleni erästä hyvin tärkeää tyttöporukkaa, joka on viimeisen parin vuoden aikana yksi kerrallaan siirtynyt Tampereelta pääkaupunkiseudun sykkeeseen. Noh, tietää huonoa vain lähinnä tuon yhden sulhon kannalta, joka sijaiskärsijänä varmasti saa osansa illan hääannista.


Kuinkas moni muu kanssamorsian on jo ehtinyt odottamaan Satuhäiden alkamista?

3 kommenttia:

  1. Mä oon myös odottanut Satuhäitä, se on kaikessa yksinkertaisuudessaan paras hääohjelmaformaatti mitä tällä hetkellä töllöttimestä on tarjolla. En vielä ehtinyt nähdä tämän päivän jaksoa, mutta siellä se odottelee tallennettuna kotona kun palaan työmatkoilta! :)

    VastaaPoista
  2. Oli ihan sympaattinen pari, ja oli tulevaa kirkkoa jännä noinkin katsella. Ainut mikä tökki oli pastori, häntä ei meidän lähellekään siunauksissa. :D

    VastaaPoista
  3. Joo oli kyllä hieman...omalaatuinen..pappi tässä jaksossa. :D Muuten oli minusta melko tavallinen pari ja jakso, vaikka pientä draamaa olikin ilmassa. Uusia jaksoja odotellessa. :)

    VastaaPoista